18 de octubre de 2012

SE BUSCA A Boira, Pastor aleman, perdida en Querol, Alt Camp



Benvolguts,



divendres dia 12 d'octubre ens va desaparèixer la nostra gossa en qüestió de minuts. Vivim a una masia a Querol (Alt Camp), era festiu i amb molta afluència de gent a la muntanya, boletaires, caçadors, escursionistes...

ÉS una gossa que no es mou mai del nostre costat, i de cop va esfumar-se. No sabem si devia seguir a algun boletaire o excursionisata o bé algú la va gafar directament i se la va carregar al cotxe. És molt carinyosa.

És pastor alemany, femella, de gairebé dos anys d'edat. No duia collaret, només un antiparàssits. Porta xip. És molt juganera, carinyosa, amb el llom negrós i blanquinós (com si tingués canes), el pit el té color canyella, i és molt primeta. L'orella esquerra té la punta una mica plegada. Es diu BOIRA.


No sabem gens on pot ser, hem rastrejat tota la zona, hem penjat cartells i hem parlat amb tothom. Ho hem denunciat als mossos, a l'ajuntament, i als agents rurals. No sabem què més fer, només esperar a que algú ens doni alguna pista. Creiem que algú se la deu haver endut, però també creiem que si aquest algú se'n cansa (ja sabem que un gos porta feina) és possible que l'acabi abandonant, aleshores és possible que sigui a qualsevol població.

Si us plau, si us porten o trobeu una gossa d'aquestes característiques, truqueu-me. Ja no sabem on buscar més ni què fer més.





Moltíssimes gràcies. Cordialment,

Noemi Fornas

Tel 625039316

No hay comentarios:

Publicar un comentario